Nieuws

Kunstroute Hoogland 2018

Kunstroute Hoogland is na het lustrumjaar in 2017 ook dit jaar weer van de partij. Naast dat Hooglandse kunstenaars hun werk laten zien, zijn er dit jaar wederom gastexposanten bij. Bovendien zijn er een aantal nieuwe vaste deelnemers. Komt dus allen kijken!
Dit jaar in het weekend van 2 en 3 juni. Check de (nieuwe) website voor meer informatie.

 

Verstild Dordrecht

De tentoonstelling Verstild Dordrecht: op de drempel van de 20ste eeuw geeft – aan de hand van talrijke foto’s uit de collectie van Regionaal Archief Dordrecht – een beeld van Dordrecht aan de vooravond van de industrialisatie.
Originele foto’s uit de periode 1860-1900 tonen niet alleen de pittoreske binnenstad, maar ook het praktisch lege buitengebied en de aanleg van oeververbindingen.

29-10-2017 t/m 27-05-2018

 

Shoefies?

Een ieder die zich vertoeft op Instagram, Facebook of Pinterest zal het volgende wellicht al wel zijn opgevallen: schoenen fotografie. Dat wil zeggen, foto’s van bovenaf genomen met dus de nadruk op de voeten. Het ziet er grappig uit en het lijkt een trend na het bekende Selfie.

Ben op internet gaan struinen en kwam tot de ontdekking dat het ook kunstzinnig verantwoord vastgelegd kan worden. Dus mensen… wie zin heeft om mee te gaan in de nieuwe trend.. watch this for inspiration: Pol Ubeda | I Am Not There.

 

Pocketcamera bracht revolutie teweeg

Interessant artikel uit de Volkskrant van 26 november 2014 | © door Arno Haijtema