Nieuws

Verstild Dordrecht

De tentoonstelling Verstild Dordrecht: op de drempel van de 20ste eeuw geeft – aan de hand van talrijke foto’s uit de collectie van Regionaal Archief Dordrecht – een beeld van Dordrecht aan de vooravond van de industrialisatie.
Originele foto’s uit de periode 1860-1900 tonen niet alleen de pittoreske binnenstad, maar ook het praktisch lege buitengebied en de aanleg van oeververbindingen.

29-10-2017 t/m 27-05-2018

 

Kunstroute Hoogland 2017

De Kunstroute Hoogland viert dit jaar hun 5-jarig bestaan! Ook in dit lustrumjaar laten Hooglandse kunstenaars hun werk zien, in en om hun eigen woning en/of atelier, én op de overzichtstentoonstelling. Dit jaar in het weekend van 10 en 11 juni. Check de website voor meer informatie!

05-04-2017

 

Kunstmarkt | Cultureel Festival Baarn 2016

In achttien jaar tijd is de Baarnse Kunstmarkt uitgegroeid tot één van de populairste in de regio. De kunstmarkt bevindt zich op het gezellige gelegen centrale marktplein in het centrum van Baarn. Op de kunstmarkt tonen diverse kunstenaars uit Baarn en omgeving (waaronder ik) hun meest recente werk. Hier kunt u kunst kijken én kopen. Kom naar de kunstmarkt om prachtige en unieke werken te zien en de kunstenaars achter het werk te ontmoeten.

Zaterdag 3 september 2016, 11:00-17:00 uur
De Brink, Baarn

09-08-2016

 

Kunstroute Hoogland 2016

De Kunstroute Hoogland is een open atelier route. Een keer in de 2 jaar laten Hooglandse kunstenaars hun werk zien in en om hun eigen woning en/of atelier. Bezoekers zijn welkom om met behulp van een plattegrond en het routeboekje hun eigen route te bepalen langs alle deelnemende kunstenaars. Daarnaast is er een overzichtstentoonstelling, waar van iedere kunstenaar een werk te zien is. Jong en oud kan genieten van de grote diversiteit aan werk dat te zien zal zijn: schilderijen, fotografie, beelden, mozaïek, grafiek, iPhone-art en nog veel meer. Dit jaar in het weekend van 4 en 5 juni. Komt dat zien!

20-05-2016

 

Shoefies?

Een ieder die zich vertoeft op Instagram, Facebook of Pinterest zal het volgende wellicht al wel zijn opgevallen: schoenen fotografie. Dat wil zeggen, foto’s van bovenaf genomen met dus de nadruk op de voeten. Het ziet er grappig uit en het lijkt een trend na het bekende Selfie.

Ben op internet gaan struinen en kwam tot de ontdekking dat het ook kunstzinnig verantwoord vastgelegd kan worden. Dus mensen… wie zin heeft om mee te gaan in de nieuwe trend.. watch this for inspiration: Pol Ubeda | I Am Not There.

20-03-2015

 

Pocketcamera bracht revolutie teweeg

Interessant artikel uit de Volkskrant van 26 november 2014 | © door Arno Haijtema

27-11-2014